RSS Feed

Djevel-egg

september 10, 2013 by Anja Schreiner

Ingredienser

4 hardkokte egg
1 ss mykt meierismør
1 ss Dijonsennep
2 ss finhakket rødløk
1 ss finhakket vårløk
havsalt og pepper
litt tabasco

Kok eggene i ti minutter, det er viktig at de er gjennomkokte. Legg de i iskaldt vann lenge nok til at du får skrelt dem uten å brenne deg men ikke la de ligge i vannet for lenge, da får plommen en grønn ring rundt seg.

Skjær eggene på langs og bruk en liten teskje til å vippe ut plommen. Ha plommene i en bolle og legg de kokte «eggehvitteskålene» på en tallerken.

Finhakk rødløk og den grønne delen av vårløken, her må du være litt nøye og virkelig finhakke det skikkelig. Rør dette sammen med mykt smør, sennep og de kokte eggeplommene. Smak til med salt og pepper.

Drypp noen dråper tabasco nedi bunnen av eggehvittene og legg på fyllet med en teskje.  Litt finhakket gressløk på toppen blir ekstra flott og du kan også gi de et dryss med røkt paprika. Eggene skal serveres kalde.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *